Om os

Vi hedder Sara og Lykke og har en stor fælles passion for, at skabe og udvikle nye og eksisterende madretter – vi startede dette projekt da vi begge elsker udfordringer i køkkenet, samt at anrette, fotografere og ikke mindst spise lækkert hjemmelavet mad.

Vores interesse for indisk mad startede på en ferie i Indien. Vi mener at det indiske køkken er overset på trods af at 1/6 af verdens befolkning bor i Indien og spiser indisk mad hver dag. Det er ærgerligt, eftersom Indien har et meget varieret køkken, som er en blanding mellem de indiske delstaters meget forskelligartede køkkener. Indisk mad er meget præget af Indiens historie og kultur. Det kommer blandt andet til udtryk ved at den type krydderier og kød som bruges i retterne, men også måden af tilbereder maden på. Når man tilbereder et indisk måltid får man både en stor smags og duftoplevelse, som danner rammerne for en eksotisk indisk stemning.

Med denne hjemmeside har vi prøvet, at skabe en mindre fusion mellem det indiske køkken og de skandinaviske nedtonede smagsløg.

Vi har blandet krydderier og saftigt mørt kød fra det Indiske køkken, og givet det et præg af Skandinavien og egne ideer, bl.a. ved at justere skarpheden og det stærke fra chili, så den kan nydes af både børn og voksne. Kogekonen Mukti fra et madkursus i Goa, Indien lærte os, at det vigtigste ved indisk mad er de mange forskellige smagsindtryk så alle sanser stimuleres i stedet for, at gøre maden så stærkt, at man ikke kan smage nuancerne i de forskellige indiske retter.

Det er Nam Nam
 
Kontakt oplysninger:

Nam nam i/s

Møgeltoft 8

8800 Viborg

Tlf: 29727261

Email: sarapanny@gmail.com